STED
Konfereansen blir avholdt på Scandic Bergen City, som ligger midt i hjertet av Bergen.

SPRÅK
Konferansen avvikles på norsk, svensk, dansk og engelsk.

DELTAGERAVGIFT

Innbetaling før 31. januar. 2012 Innbetaling etter 31. januar. 2012
Medlem av NFBO 3500 NOK Medlem av NFBO 3750 NOK
Ikke-medlem 3750 NOK Ikke-medlem 4000 NOK

Konferansemiddag på Fløien Folkerestaurant, inkludert billett til Fløibanen: 820 NOK (kommer i tillegg, og krever påmelding)

Inkludert i deltageravgiften er det vitenskapelige programmet, konferensematerialer, lunsj og kaffe under konferansen, samt mottagelse i Håkonshallen.

Faktura blir tilsendt.

Annullering av deltagelse skal skje skriftligt til rvts@helse-bergen.no. Deltagere som ikke kan delta på konferansen kan få deltageravgiften refundert (minus et gebyr på kr. 400), dersom annullering skjer senest 15. april 2012.

OVERNATTING

Deltagerne bestiller selv hotell. Det er satt av 250 rom til avtalepriser på 3 utvalgte hoteller (Husk å oppgi bookingkode når du bestiller, se under ). Merk: Dersom bestilling skjer senere enn åtte uker før konferansestart, kan ikke avtalepris garanteres.

Scandic Bergen City
Velg hotell Scandic Bergen City og bo sentralt i Bergen.
Se en film på Bergen kino ved siden av hotellet eller slapp av i restaurant Amalie og City Bar. Bergens museer og attraksjoner er bare få kvartaler unna.

Service
Spis i restaurant Amalie eller tilbring kvelden i City Bar. Ta med familien på Bergen kino ved siden av, og besøk nærliggende attraksjoner i Bergen, som Akvariet og kjøpesenteret Galleriet.

Avstand til sentrum: 0,4 km
Avstand til Bergen Lufthavn: 25 km
Avstand til togstasjon: 0,8 km

Phone: +47 55 30 90 80
Fax: +47 55 30 90 91
bergencity@scandichotels.com

Bookingkode: Helse2012

Scandic Neptun
Scandic Neptun ligger ved vannet i sentrum av Bergen, i gangavstand til Bergens severdigheter og underholdningstilbud.

Fra Scandic Neptun går du rett ut i sentrum av byen der du kan besøke Bryggen, hansaområdet som står på UNESCOs verdensarvsliste. Hils på pingviner, seler og fisk i Akvariet. Den populære Fløibanen ligger bare et par minutters gange fra hotellet og fører deg rett til topps av Fløyen, et av de syv fjellene som omgir Bergen.

Service
På Scandic Neptun har vi en av Bergens største samlinger av moderne kunst, noe som gir deg en flott kulturell opplevelse mens du bor på hotellet. Vi er også kjent for våre gourmetretter i Restaurant Lucullus. I tillegg har hotellet en bistro i kontinental stil og egen vin og champagnebar. Arranger møter, konferanser og events i Scandic Neptuns lokaler med trådløs internetttilgang og moderne utstyr.

Avstand til sentrum: 0 km
Avstand til Bergen lufthavn: 25 km
Avstand til togstasjon: 0,5 km

Phone: +47 55 306800
Fax: +47 55 306850
neptun@scandichotels.com

Bookingkode: 161355

Scandic Strand

Scandic Strand ligger perfekt plassert i Bergen sentrum med fantastisk utsikt over byen. Mange av Bergens severdigheter kan du se fra hotellrommet.

Moderne Scandic Strand ligger ved havnen i Bergen. Inntil hotellet ligger Bergens populære fisketorg, hvor du kan smake lokale delikatesser og finne kunsthåndverk og suvenirer. Husk å besøke Bryggen med sine historiske hansabygninger, bare et steinkast unna. Når du først er i Bergen, kan du ta toget på Flåmsbana forbi raviner, fosser og elver og nyte det vakre landskapet rundt Bergen.

Service
Fra de fleste av Scandic Strands behagelige rom har du en fantastisk utsikt over Bergen. Hotellbaren er kjent som en av de beste barene i Norge og har Bergens beste utvalg av single malt whiskey. Den berømte romanfiguren Varg Veum er en kjent gjest på Scandic Strand og dukker opp i forskjellige sammenhenger rundt på hotellet. På Scandic Strand finnes det 5 gode møte- og konferanserom, alle med trådløs internettilgang og toppmoderne utstyr.

Avstand til sentrum: 0 km
Avstand til Bergen Lufthavn: 25 km
Avstand til togstasjon: 0,8 km

Phone: +47 55 593300
Fax: +47 55 593333
strand@scandichotels.com

Bookingkode: 161471

Alle spørsmål vedrørende konferansen rettes til rvts@helse-bergen.no eller telefon + 47 55 97 66 95.